ZVIŽDAČICA MAJA ĐEREK Ministre Banožić, tko stoji iza mene; Dalija, Zoran, Peđa ili Papa Štrumf? - Kanal 5

ZVIŽDAČICA MAJA ĐEREK Ministre Banožić, tko stoji iza mene; Dalija, Zoran, Peđa ili Papa Štrumf?

Zviždačica Maja Đerek medijima je poslala reagiranje na Facebook objavu ministra obrane Marija Banožića;

“Primila sam razočaravajuću vijest da bivši ministar državne imovine g. Banožić nemuštim izlikama izbjegava ponuđeno TV sučeljavanje te da ne prihvaća moju jučerašnju javnu ponudu da se odmah sučelimo pred TV kamerama. Gospodin Banožić je dobio priliku da odmah i u izravnom TV sučeljavanju uvjeri hrvatsku javnost da govori istinu oko svoje uloge u milijunskom pogodovanju obitelji Rodić. Umjesto toga g. Banožić, po svom poznatom običaju, pribjegava skrivanju iza zida jeftinog politikantstva i osobne diskreditacije.

Za razliku od g. Banožića, moj profesionalni put nikada nije bio vezan niti za jednu stranku i ni za kakve izbore. A gospodina Banožića ostavljam da se napokon dogovori sam sa sobom tko stoji iza mene – Dalija, Zoran, Peđa ili Papa Štrumf?

I dalje čekam odgovor v.d. direktorice Renate Sabo na moju identičnu ponudu za TV sučeljavanjem i kako bi javnost dobila uvid tko govori istinu vezano za uočene nezakonitosti u poslovanju Državnih nekretnina d.o.o. na čijem je čelu. Prošlo je sedam dana od moje ponude, međutim odgovora od gospođe Sabo i dalje – nema.”

Podsjetimo, Đerek je jučer u priopćenju poslanom novinarima pozvala Banožića na sučeljavanje pred kamerama.

“Spremna sam se odazvati takvom sučeljavanju u bilo koje vrijeme. Smatram da nije primjereno o ovako ozbiljnim stvarima raspravljati preko PR dopisa koje je vjerojatno sastavljao netko drugi (a ne g. Banožić) već da se uživo i pred kamerama sve pojasni.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.