Zvijezda serije Beverly Hills Shannen Doherty otkrila da joj se rak proširio na mozak - Kanal 5

Zvijezda serije Beverly Hills Shannen Doherty otkrila da joj se rak proširio na mozak

Glumica Shannen Doherty, najpoznatija po ulozi tinejđerice Brende u seriji Beverly Hills, obavijestila je obožavatelje da joj se rak, nažalost, proširio i na mozak, te je Doherty trenutačno na bolničkom liječenju. 

“5. siječnja CT je pokazao metastaze u mom mozgu. Jučerašnji video prikazuje proces namještanja maske koju nosite tijekom zračenja mozga. 12. siječnja održana je prva runda zračenja”, objavila je u svom videa. 

“Moj strah je očit. Izuzetno sam klaustrofobična i svašta se događalo u mom životu. Sretna sam jer imam sjajne liječnike poput dr. Amina Mirahdija i nevjerojatne tehničare. Ali taj strah… Previranja… Tajming svega…. Ovako rak može izgledati”, dodala je Doherty.

Glumici je 2015. godine dijagnosticiran rak dojke, a godinu dana kasnije objavila je kako se bolest proširila na njezine limfne čvorove. U svibnju 2016. podvrgnula se mastektomiji. Godinu dana nakon bolest je ušla u remisiju, no već 2019. godine Shannen je doznala da joj se rak vratio, proširio i da je u četvrtom stadiju.

Leave a Comment

Your email address will not be published.