ŽELJKO KERUM Zašto je Andro Krstulović Opara gradskim novcem platio 4 milijuna kuna koncert Simple Mindsa, zašto je platio 9 milijuna za kontejnere na Žnjanu? - Kanal 5

ŽELJKO KERUM Zašto je Andro Krstulović Opara gradskim novcem platio 4 milijuna kuna koncert Simple Mindsa, zašto je platio 9 milijuna za kontejnere na Žnjanu?

Željko Kerum po drugi put se danas oglasio objavom na svojoj Facebook stranici. Predsjednik HGS-a i bivši splitski gradonačelnik proziva aktualnog splitskog gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu za ‘sumnjive’ poslove, a medije zato što o tome, mišljenje je Keruma, nedovoljno pišu.

Tako Kerum na svojoj Facebook stranici piše kako se gotovo svakih sedam dana u medijima objavi barem jedan negativan tekst koji je vezan za njega, te nastavlja;

Foto: Facebook

“Istovremeno, nitko, nikada nije napisao zašto je Andro Krstulović Opara gradskim novcem platio četiri milijuna kuna za neuspješni koncert “Simple Mindsa” na Žnjanu koji sigurno nije toliko vrijedio, a koji je gledalo onoliko ljudi koliko stane u mali lift. Zašto je kontejnere na Žnjanu platio devet milijuna kuna, zašto je srušio Žnjan…, o tome nitko ne piše.”

Drugi dnevni svoj post Kerum, aluirajući na Oparu, zaključuje riječima;

Kada je vidio što je napravio, prepao se policijskog progona, pa je gradsku vlast predao u ruke Jelene Hrgović Tomaš, a u stvari je vladao iz sjene, objavio je Kerum na Facebooku.

Leave a Comment

Your email address will not be published.