ŽELJKO KERUM Obećajem građanima, ako me izaberu, da ću odraditi puno više nego u prošlom mandatu, a i tada sam odradio puno - Kanal 5

ŽELJKO KERUM Obećajem građanima, ako me izaberu, da ću odraditi puno više nego u prošlom mandatu, a i tada sam odradio puno

Zamjenici kandidata na izborima za splitskog gradonačelnika Željka Keruma su Lidija Bekavac i Igor Stanišić, a predstavio ih je na konferenciji za novinare.

Smatram da moji zamjenici i ljudi koji su na listi činimo najbolje ono što se nudi Splitu za vlast i smatram da će birači Splita prepoznati naš trud, želju i volju da želimo pokrenuti Split. Da sva djeca vrtićke dobi imaju pravo naći svoje mjesto u vrtiću, da bolesni koji dolaze u Split na liječenje imaju gdje prespavati, a bivši gradonačelnik nije uspio čak ni namještaj riješiti, rekao je Kerum na predstavljanju u hotelu Cornaro u Splitu.

Ne trebam ništa posebno govoriti. U mandatu od 2009.-2013. radio sam volonterski, radio sam zapravo, ali nisam primao plaću. Davao sam je potrebitima i to je činjenica. Također, ni plaću iz sabora nisam primao već davao.  Isto tako ću, ako Bog da, i u ovome mandatu donirati svoje prihode i neću uzimati svoju plaću. Obećajem građanima ako me izaberu da ću odraditi puno više nego u prošlom mandatu, a i tada sam odradio puno. Idemo iskreno, pošteno, ljudski, a narod i birači neka razmisle glavom tko je eksperiment, a tko je doprinio i tko čini dobro gradu Splitu. Tko daje, a tko uzima, izjavio je Kerum.

Foto: Ivana Ivanović/DalmacijaNews

Zahvaljujući jednom čovjeku i njegovoj samovolji, kako je istaknula Lidija Bekavac je rekla kako je zahvaljujući samovolji jednog čovjeka Split je pred izborima.

Grad je praktički ostavljen pred bankrotom jer kada je bila primopredaja vlasti u prošlom mandatu tada je Puljku bivši gradonačelnik Krstulović Opara ostavio 57 milijuna kuna, a sada kada je bila primopredaja ostavio je blagajnu u minusu 18 milijuna kuna. Znači, povjerenici Veži nije ostavljena niti jedna kuna da upravlja ovim gradom, ostao je samo dug, kazala je Bekavac.

Lidija Bekavac je Ivicu Puljka je opisala kao lažni projekt tvrdeći da je lažni projekt i gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević. Igor Stanišić Ivicu Puljka nazvao elementarnom nepogodom. 

Znam što znači predstavljati grad i kako se ponašati, meni nisu potrebne nikakve radionice jer mi znamo koja je to čast i što znači predstavljati grad Split. Mi smo spremni, mi znamo da se natječemo za pola mandata i znamo koji su gorući problemi grada, rekao je Stanišić.

Foto: Ivana Ivanović/DalmacijaNews

Leave a Comment

Your email address will not be published.