Željko Kerum: Dišpet me tjera dalje, a Škoro je čisti interes - Kanal 5

Željko Kerum: Dišpet me tjera dalje, a Škoro je čisti interes

Bivši splitski gradonačelnik poduzetnik Željko Kerum odlučio se kandidirati na parlamentarnim izborima. “Dišpet me tjera naprijed.”, rekao je u razgovoru za N1, ponovivši svoju mantru da sve radi zbog naroda, koji ga je i učinio prvom strankom u Splitu i drugom u županiji.

Predsjednik Hrvatske građanske stranke Željko Kerum je mišljenja da će nakon ovih izbora svaki glas biti bitan. “I tu ja mogu izvući korist, za Split”, istaknuo je.

Za Škoru je rekao da je čisti interes, blic političar kojeg je usporedio s Kolakušićem.

“Lažu i varaju narod, Škoro nije darovatelj kao ja, uzet će lovu u džep, uzimaju sebi. A sestra i ja smo plaće dali penzionerima”, rekao je Kerum, koji otvoreno zaziva veliku koaliciju.

“HDZ i SDP trebaju se dogovorit i maknit te Kolakušiće, Škore, MOST, Žive zidove..”, i zaključio da je on drugačiji jer je davao i nije došao gladan u politiku, nego “s lovon”.

Nije htio uspoređivati Plenkovića i Bernardića, HDZ je nazvao državotvornom strankom, sebe desničarem, ali je naglasio da Hrvatskoj trebaju i HDZ i SDP.

Ponovio je optužbe iz vremena lokalnih izbora da su mu ukrali glasove, ustvrdio da on nije u koaliciji sa splitskim gradonačelnikom Oparom, kojeg je još jednom optužio za krađu i nazvao velikim HDZ-ovim problemom.

Šef izbornog stožera Željku Kerumu trebao bi biti član njegove stranke i predsjednik splitskog Gradskog vijeća Igor Stanišić.

Leave a Comment

Your email address will not be published.