Zbog sramotnog natpisa u Zagrebu policija privela četiri osobe - Kanal 5

Zbog sramotnog natpisa u Zagrebu policija privela četiri osobe

Na sramotan natpis navijačke skupine BBB, koji su u zagrebačkom kvartu Kustošija izvjesili transparent na kojemu je pisalo “J***t ćemo srpske žene i djecu” reagirala je policija.

“Obavještavamo Vas da je 11. lipnja 2020. u večernjim satima bila zaprimljena dojava o narušavanju javnog reda i mira u Kustošijanskoj ulici u Zagrebu te da su na mjesto događaja odmah bili upućeni policijski službenici. Prilikom dolaska na mjesto zatražene intervencije, policijski službenici nisu zatekli niti neposredno svjedočili protupravnom ponašanju vezano uz dojavu o remećenju javnog reda i mira. No, poduzeli su radnje kako bi započeli kriminalističko istraživanje.

S obzirom na naknadno objavljenu fotografiju na pojedinim društvenim mrežama, u to kriminalističko istraživanje bit će uključeno i utvrđivanje okolnosti njenog nastanka. Dosadašnjim postupanjem policije, u službene prostorije dovedene su četiri osobe koje se dovodi u vezu s događajem”, priopćili su iz policije. A sramotnu fotografiju koja se dijelila putem društvenih mreža pogledajte u nastavku.

Prikaži sliku na Twitteru

Foto: Facebook

Leave a Comment

Your email address will not be published.