Zagrepčani iz neuporabljivih stanova oslobođeni su plaćanja komunalnih naknada - Kanal 5

Zagrepčani iz neuporabljivih stanova oslobođeni su plaćanja komunalnih naknada

Zagrepčani čiji su objekti stradali u potresu i imaju crvenu naljepnicu oslobođeni su plaćanja komunalnih naknada, i to kompletne uplatnice Zagrebačkog holdinga, dok se objekt ne vrati u prvobitno stanje, dok vlasnici stanova i objekata sa žutom naljepnicom trebaju podnijeti zahtjev. Grad Zagreb i Zagrebački holding prezentirali su na konferenciji za medije niz mjerakoje se odnose na izuzeće od mjesečnih režijskih troškova.

Pročelnik Gradskog ureda Dinko Bilić izvijestio je kako je od ukupno prijavljenih 23 642 objekta do danas pregledno 20 770, od čega je 1067 objekata neuporabljivo s crvenom naljepnicom, a privremeno je neuporabljivo sa žutom naljepnicom 4223 objekta.

Vlasnici nekretnina koje su tako označene su oslobođeni plaćanja komunalija naknade dok se ne vrate u svoje domove i dok ne budu osposobljeni za stanovanje.

Predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban je dodala kako smjera odnosi na kompletnu uplatnicu Holdinga, dakle i na račune Čistoće, Vodoopskrbe i odvodnje te Plinare. Informativni telefoni za dodatne informacije o mjerama su: 072 500 400 i 0800 8805.

Leave a Comment

Your email address will not be published.