VLADIMIR ŠEKS Trebalo bi provesti konzilijarno psihijatrijsko vještačenje u pogledu ubrojivosti predsjednika Republike - Kanal 5

VLADIMIR ŠEKS Trebalo bi provesti konzilijarno psihijatrijsko vještačenje u pogledu ubrojivosti predsjednika Republike

Pročelnik Savjetodavnog vijeća HDZ-a Vladimir Šeks rekao je u nedjelju kako predlaže “pokretanje postupka privremene spriječenosti Zorana Milanovića da obavlja funkciju predsjednika Republike”.

Vladimir Šeks smatra i kako bi se “trebalo provesti konzilijarno psihijatrijsko vještačenje u pogledu ubrojivosti predsjednika Republike”.

“U tom postupku gdje se utvrđuje privremena spriječenost, trebalo bi provesti konzilijarno psihijatrijsko vještačenje u pogledu ubrojivosti”, rekao je Šeks za RTL Danas i dodao kako bi “istodobno trebalo pokrenuti izvide po službenoj dužnosti od strane DORH-a, da se izvidima utvrdi kazneno-pravna odgovornost za određena kaznena djela – prijetnje, ucjene i nasrtaj na ustavni poredak”.

“Radi se o osobi koja je spletkar, koja je jedna najobičnija politička protuha, jedna hulja, jedna propalica” – to je Zoran Milanović, rekao je Šeks za predsjednika RH.

Leave a Comment

Your email address will not be published.