TWIT DANA Vili Beroš: "Danas se veselimo broju zbog kojeg smo bili odgovorni i disciplinirani. Nula je novooboljelih. Hvala svima!" - Kanal 5

TWIT DANA Vili Beroš: “Danas se veselimo broju zbog kojeg smo bili odgovorni i disciplinirani. Nula je novooboljelih. Hvala svima!”

Nacionalni stožer za civilnu zaštitu je izvijestio da u Hrvatskoj danas nema novooboljelih osoba, dakle prvi dan bez oboljelih.

Ministar zdravstva Vili Beroš komentirao je to na Twitteru što u Hrvatskoj u protekla 24 sata nema novozaraženih koronavirusom; “89. dan od pojave koronavirusa, 2243 ukupno oboljelih i 2023 oporavljenih. Danas se veselimo broju zbog kojeg smo bili odgovorni i disciplinirani. Nula je novooboljelih. Hvala svima!”, poručio je ministar zdravstva Vili Beroš.

Dakle, broj novooboljelih u Republici Hrvatskoj u 24 satnom razdoblju je 0, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2243. Do sada je testirano 60864 osoba, od toga 953 u posljednja 24 sata. Na respiratoru je još 6 pacijenata. Ukupan broj preminulih je 99, priopćio je danas Nacionalni stožer civilne zaštite.

Leave a Comment

Your email address will not be published.