Ministar zdravstva Vili Beroš i kućica u voćnjaku - Kanal 5

Ministar zdravstva Vili Beroš i kućica u voćnjaku

Ministar zdravstva Vili Beroš komentirao je medijske napise o njegovoj imovinskoj kartici i imanju s kućom koja nije upisana. Priču je objavio Net.hr, a ministar Beroš je za N1 televiziju komentirao slučaj.

Ministar Beroš tvrdi kako – priče nema.

“Ja ne bih rekao da je to afera, ni da je članak u kojem se to opisuje objektivan, mislim da je usmjeren ka blaćenju mene kao osobe.

Možda su neki ministri ranije imali afere s nekretninama, kod mene to neće biti, riječ je o voćnjaku u vlasništvu supruge koji su koristila naša djeca i jesu izgradili spremište za alat, međutim tamo nema ni vode ni struje, nije to bila kuća za odmor, ja sam jednom bio na tom zemljištu, nikakvih tuluma nije bilo.

Žao mi je da djeca nisu uspjela sagraditi montažni roštilj da se može roštiljati.”, komentirao je Vili Beroš.

Foto: ilustracija

Kaže kako on osobno tamo nikada nije imao zabave, a jesu li djeca, ne zna, on je samo jednom bio. Nastavlja da je u kućicu za alat nekoliko puta bilo provaljeno, bila je od dasaka i sama se gotovo urušila. Zato su je djeca odlučila i srušiti. 

“To je bilo montažno spremište za alat, nije bilo ni stolova niti se ondje moglo spavati. Ne znam ni kada je sagrađena ni kada srušena, korisnici su djeca, mislim da nema tu priče nego pokušaja drugačije konotacije članka o meni kao osobi”, zaključuje.

Leave a Comment

Your email address will not be published.