Večeras na Novoj TV završno sučeljavanje Plenkovića i Bernardića u 20:30 h - Kanal 5

Večeras na Novoj TV završno sučeljavanje Plenkovića i Bernardića u 20:30 h

Završno sučeljavanje lidera najvećih stranaka, predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i predsjednika SDP-a, lidera Restart koalicije Davora Bernardića, bit će večeras na Novoj TV s početkom u 20.30 sati, nekoliko sati prije početka izborne šutnje.

Bernardić i Plenković imaju zadnju priliku obratiti se građanima i pokušati ih uvjeriti zašto bi baš njima trebali dati svoj glas. Ovo sučeljavanje je biračima, posebno onima neodlučnima, prilika da čuju o temama koje su im važne za svakodnevni život i dobiju ključne informacije na temelju kojih bi mogli donijeti izbornu odluku, navodi se u priopćenju Nove TV.

Sučeljavanje će voditi Mislav Bago i Sabina Tandara Knezović.

Poručuju da će pitanja biti će provokativna i drugačija, a cilj je da šefovi dviju najvećih stranaka daju odgovore koji su iznimno važni za građane.

„Želimo dobiti odgovore na pitanja koja se tiču najvećih problema ove zemlje“, potvrđuje i Mislav Bago i dodaje: „Ideologija dijeli političare, ali u odgovorima na pitanja važna za svakodnevni život i budućnost građana trebaju biti jasni što bi i kako napravili. Ovog petka oni jednostavno moraju prodrijeti do onih birača koji još nisu odlučili kome dati glas. Ukoliko iz sučeljavanja žele izaći kao pobjednik, moraju biti smireni i jasni u porukama, ali sva dosadašnja iskustva govore da to ne mogu izdržati. Uz to, televizija je kao medij čudo – ona sve razotkrije.“

Debata je zadana, a obojica suparnika imat će po minutu za svaki odgovor i 30 sekundi za repliku. Po potrebi, ako dođe do rasprave, omogućit će im se i replika na repliku u istom trajanju. Predviđeno trajanje sučeljavanja je dva sata.

Leave a Comment

Your email address will not be published.