Tražila se ulaznica više za pop up drive-in kino - Kanal 5

Tražila se ulaznica više za pop up drive-in kino

Otkako je CineStar objavio da otvara pop up drive-in kino u Zagrebu, publika željna filmova i zabave pohrlila je na četiri kotača na prve kino projekcije pod zvijezdama. Prva četiri dana oduševila su sve, pa je tako zagrebačka publika uživala u filmovima ‘Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera’, ‘ Gospoda’, ‘Joker’ te ‘Nož u leđa’. Među publikom su bili oni koji su ove filmove za vrijeme redovne kinodistribucije propustili zbog brojnih obaveza, dok je bilo i onih koji su htjeli iskusiti doživljaj drive-in kina kojeg su samo viđali u filmovima.

Posjetitelji su bili oduševljeni retro ugođajem s odličnim filmovima na repertoaru, uz kokice i pića, jedan sasvim novi doživljaj kina. CineStarov drive in nastavlja s radom od ovog četvrtka do nedjelje, opet s projekcijama u 21:30 sati, a vremenska prognoza je vedro. 

U četvrtak nemojte propustiti oscarovski  ratni spektakl Sem Mendesa ‘1917’, petak je rezerviran za oscarovsku komediju ‘Jojo Rabbi’t, subota za super akciju ‘John Wick 3:Parabellum’, dok su zbog ogromnog interesa publike u nedjelju ponovo ‘Gospoda’, iako nov, ali već sada kultni film.

Foto Bojan Zibar

Leave a Comment

Your email address will not be published.