Tomislav Šuta (HDZ) pozvao gradonačelnika Puljka da odlijepi trbuh od stola Noštroma i Bojanovog oca od gradskog stana - Kanal 5

Tomislav Šuta (HDZ) pozvao gradonačelnika Puljka da odlijepi trbuh od stola Noštroma i Bojanovog oca od gradskog stana

Splitski gradski vijećnik i predsjednik gradske organizacije HDZ-a Tomislav Šuta u svojoj objavi je pozvao gradonačelnika Ivicu Puljka da – kako je napisao – odlijepi trbuh od stola Noštroma i Bojanovog oca od gradskig stana.

“Dok me Puljak napada da nisam napravio ništa u ViK-u i da me je acetonom trebalo maknuti iz VIK-a, s ponosom ističem svoja postignuća, a rezultati tima kojem sam bio na čelu pet godina su itekako vidljivi i 
nastavit će se i nakon našeg mandata. Bilo bi mu bolje da acetonom odlijepi svoj trbuh od stola u Noštroma i da zamjenikova oca istim acetonom odlijepi od gradskog stana.

Veseli me što se danas potpisuje ugovor o izgradnji pročistača ukupne vrijednosti 20 milijuna eura, projekt čiju smo realizaciju vrijedno pripremali u proteklom mandatu i ostavili našim nasljednicima izvrsne temelje. To je gorući problem Splita i Splićani će realizacijom pročistača dobiti kvalitetniju uslugu kakva nam pripada.”, stoji u Šutinoj objavi, te se nastavlja; “To je ono što smo radili proteklih pet godina – podizali razinu standarda života naših sugrađana, a tako nastavljam u Gradskom vijeću.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.