TOMISLAV ŠUTA Gradonačelnik lobist postao gradonačelnik odvjetnik investitora Small Malla - Kanal 5

TOMISLAV ŠUTA Gradonačelnik lobist postao gradonačelnik odvjetnik investitora Small Malla

“Ivica Puljak plaši građane posljedicama raskida te kako se garaža neće izgraditi za 30 godina”, tvrdi Tomislav Šuta iz HDZ-a.

Tomislav Šuta, predsjednik HDZ-a Split ponovno je opleo po gradonačelniku Ivici Puljku iz Centra osvrnuvši se na Facebooku o Small Mall.

Pred tematsku gradsku sjednicu Small Mall je glavna tema u Splitu, a prvi čovjek splitskog HDZ-a prije sutrašnje tematske sjednice ponovno se osvrnuo na ovu temu.

“U odgovoru na naš prijedlog raskida ugovora s investitorom i novim definiranjem odnosa s garancijama za stanovnike, Ivica Puljak plaši građane posljedicama raskida te kako se garaža neće izgraditi za 30 godina.

Tako insinuira da nije moguće raskinuti ugovor o pravu građenja bez štete za Grad Split, ali Grad Split ima itekakve osnove za raskidom ugovora zbog proteka roka i nepridržavanja ugovornih obveza od strane investitora.

Tužno je da gradonačelnik ne razumije da je za Grad Split šteta VEĆ NASTALA i TRAJE jer mu 27 godina zbog nečinjenja investitora zemljište u srcu grada zjapi unakaženo i neiskorišteno, a sad su počeli rušiti i stabla. Garaža o kojoj govori je trenutno u potpunosti nedefinirana, niti znamo koliko bi mjesta bilo za stanovnike ni po kojoj cijeni”, istaknuo je Šuta na društvenim mrežama.

“Gradonačelniče, ugovor o ovom netransparentnom projektu se može raskinuti, a ako vi to ne želite napraviti iz vama znanih razloga, to će biti odluka i odgovornost vaše većine za netransparentni projekt koji životom gurate. Mi nećemo dozvoliti da plašite građane posljedicama kad je jasno da Grad Split drži sve u svojim rukama”, zaključio je u objavi Tomislav Šuta.

Leave a Comment

Your email address will not be published.