TJEDNI HOROSKOP Ljubav, posao, zdravlje - Kanal 5

TJEDNI HOROSKOP Ljubav, posao, zdravlje

Tjedni horoskop od 18. svibnja do 25. svibnja, sve što je bitno u ljubavi, na poslovnom planu i zdravlju!

Ovan

U periodu ste kad nemate razloga za pritužbe, ispunjavaju vam se želje, nemate ljubavnih problema, situacija je kao u bajci. Vodite važne poslovne pregovore, zadržite koncentraciju i voditelj računa o svakom detalju, velike su šanse za uspjeh. Ovaj tjedan loše prehrabene navike odrazit će se više ili manje na vaše zdravstvene probleme. Krenite na detox, potrebno vam je čišćenje organizma.

Bik

Ovo je tjedan vaših promjenjivih raspoloženja, od odličnih do euforičnih, iritirat čete svoje partnere stalnim promjenjivim stanjima vaših osjećaja. Poslovno ste na nepoznatom terenu i igrate hazarderski, ako prodje prodje, ali takvi ste inače. Forsiranjem kolega samo ćete dodatno pogoršati svoju poslovnu situaciju. Nedostaje vam unutarnji mir i sklad te ostavljate dojam osobe pod jakim stresom koja se štiti arogancijom i egoizmom.

Blizanci

Osjećate da ljubav kuca na vrata vašeg srca, ali ni sami još ne vjerujete jer vam je inače teško prihvatiti kad se netko ozbiljno zaljubi u vas. Poslovno ste u hiperaktivnom periodu i stabiliziranja financijske situacije. Vrlo dobrog ste zdravstvenog stanja, ali netko od vama najbližih ima ozbiljnih zdravstvenih problema pa suosjećate.

Rak

Željni ste vjernosti i gotovo ljubomorne povezanosti, ali to je previše od osobe s kojom ste u trenutačnom ljubavnom odnosu. Imat ćete previše poslovnih obaveza i malo slobodnog vremena, alićete to podnijeti jer želite što prije riješiti financijske minuse. Ovo je vrijeme kad ćete se dobro osjećati i bez većih zdravstvenih pritužbi. Više se posvetite sebi osobno.

Lav

Imate tajnu ljubav, za koju ne znate, a riječ je o osobi rođenoj u astrološkom znaku Vage. Dobilt ćete zasluženi honorar, ali i dalje previše trošite. Vaše zdravstveno stanje lagano se poboljšava. U periodu ste naglašene seksualne želje i strasti za novim iskustvom.

Djevica

Ljubavna prognoza za tjedan je vrlo obećavajuća tako da već možete plakati od sreće. Zapetljali ste se u poslovnih obavezama te imate nemirne snove, opterećeni ste dugovanjima. Svi vaši zdravstveni mogući problemi bit će rješivi. Promjene raspoloženja trošit će pretjerano vašu energiju.

Vaga

Na ljubavnom planu djelovat ćete impulzivno i nagonski, ni sami sebi nećete biti najjasniji. Preuzimate glavnu ulogu u poslovnim aktivnostima, jako stršite medju kolegama na poslu, tako jako riskirate. Destruktivni ste prema svome zdravlju, zaustavite to! Razmislite o svojoj prehrani i svojim lošim prehrambenim navikama.

Škopija

Tjedan pred nama nije najidealniji za astrološke Škorpione jer ćete se mučiti sa starim ljubavnim problememima. S druge strane, s poslovnim obavezama se gotovo igrate i zabavljate sve oko sebe u radnom okružju. Spavate normalno. Osjećate se nadmoćno zdravi.

Strijelac

U ljubavnoj vezi javljat će se problemi u komunikaciji. Netko treći pokušat će se umiješati i razjasniti stvari. Poslovno ste utonuli ste u velike financijske probleme, i trenutno ne vidite izlaz, trebate hitni rebalans kućnog proračuna! Lijeni ste pobrinuti se za svoje rješive zdravstvene probleme, zasad izdržavate, ali uskoro bi moglo postati ozbiljnije ako ne suočite s istinom u oči.

Jarac

Sami ste sve zakomplicirali na ljubavnom planu. Dozvolite sebi da spontanim osjećajima krenete kroz život. U ovom periodu ćete se financijski stabilizirati i odlično zarađivati i pretjerivati s poslom. Zdravlje je vrlo dobro i to vas čini jako sretnim i zadovoljnim.

Vodolija

Privlači vas jako atraktivna osoba i vaše srce ubrzano kuca. Ako je riječ o Lavu, vaša će ljubav naići na plodno tlo. Na poslu su vam uvijek drugi krivi i forsirate neprijateljstva umjesto dogovore i suradnju, nepotrebno. Osjećate se moćno i nepobjedivo. Bit ćete skloni lošem društvu.

Ribe

U vašem ljubavnom životu je uzburkano, bit će strastveno s nekom osobom rodjenom u znaku Bika. Javljaju se nevolje na poslu i poslovi koje nitko drugi nije u stanju obavljati nego vi, to će biti izvor vaših frustracija. Imat ćete problema s uravnoteženjem vlastitoga ega, biti nedovoljno usredotočeni na bitno.

Leave a Comment

Your email address will not be published.