SPLITSKI IZBORI / KERUM Grad treba razvoj, a ne kompleks - Kanal 5

SPLITSKI IZBORI / KERUM Grad treba razvoj, a ne kompleks

Grad Split mora biti grad za ugodno življenje za perspektivu mladih, koji će s baviti problemima penzionera, djece, školaraca, vrtića i svih ostalih, poručio je kandidat HGS-a za gradonačelnika Splita, Željko Kerum zajedno s kandidatima za zamjenike Lidijom Bekavac i Igorom Stanišićem, a nakon predaje potpisa.

Evo njegove izjave:

Grad Split ne smije ići unazad, mora ići naprijed. Split je na Jadranskom moru prvi grad po mnogo čemu pa čak i po broju stanovnika, skupa s Kaštelima, Solinom, Trogirom, Čiovom i Podstranom. Mi smo centar Jadrana, mi smo oni koji će biti poželjni svima. Grad Split mora biti grad za ugodno življenje za perspektivu mladih, koji će s baviti problemima penzionera, djece, školaraca, vrtića i svih ostalih. Nažalost, takvo vrijeme nije bilo do sada.

Nadam se da će Splićani shvatiti da je vrijeme da grad mora voditi netko tko zna što gradu treba. Gradu treba razvoj, ne treba kompleks. Gradonačelnici koji su došli iza mene su imali kompleks SDP-a, HDZ-a, neću spominjati sebe. Iskompleksirani ljudi rade samo revanšizam, osvetu. Gradu Splitu treba čovjek, gradonačelnik koji će prihvatiti sve kako je i raditi u interesu građana te da grad bude u realnom smislu ono što je. Split je na realnoj poziciji.

Leave a Comment

Your email address will not be published.