SPLIT Zoran Đogaš sa zamjenicima prvi predao potpise potpore za kandidaturu - Kanal 5

SPLIT Zoran Đogaš sa zamjenicima prvi predao potpise potpore za kandidaturu

Državnom izbornom povjerenstvu u Splitu Zoran Đogaš sa zamjenicima prvi je predao potpise podrške, i to šest tisuća potpisa podrške svojoj kandidaturi. U društvu svojih zamjenika Zrinke Mužinić Bikić i Tomislava Šute donio je kutije s potpisima, deset dana prije roka.

Ovo je najbolji znak da nas građani prepoznaju, podržavaju i da smatraju da se Split mora staviti na prvo mjesto. Nakon izgubljenih godinu dana u kojima nije napravljeno ništa, Split je spreman krenuti naprijed, izjavio je HDZ-ov kandidat.

Đogaš kaže kako je tijekom protekloga vikenda osjetio da se probudio gradski HDZ.

Ove dane smo stalno razgovarali, popili puno kava. Kao neuroznanstvenik vam mogu reći da kofein radi veliku stvar, blokira adenozinske receptore u mozgu i pobuđuje, to je ono što ćemo mi napravit, probudit ćemo Split, rekao je Đogaš.

Foto: Ivana Ivanović/DalmacijaNews

“Razgovor i kava umjesto svađa, okupljanje umjesto konflikta, jedinstvo svih umjesto ovoga što se sad zbiva, ovih podjela i sitnih politikanstava. Kazat ćemo svima da nam je Split prvi i jedini, naši će građani u nedilju, 26. lipnja, pokazati to isto.”

Novinare je zanimalo mišljenje Zorana Đogaša u situaciji u Brodosplitu.

Brine me to i mora zabrinuti svakoga. Zamislite mene u 56-oj da ostanem bez posla! Što to znači za moju obitelj i mene! Prilaze mi ljudi koji su u situaciji da tri mjeseca nisu dobili plaću, to je prestrašno. Moramo se boriti za svako radno mjesto i za prava radnika, puno više nego prava vlasnika, rekao je Đogaš.

Leave a Comment

Your email address will not be published.