SPLIT SEXGATE / PRESS KERUM Puljak je za ludnicu, a ne za vođenje grada - Kanal 5

SPLIT SEXGATE / PRESS KERUM Puljak je za ludnicu, a ne za vođenje grada

Kandidat Hrvatske građanske stranke za splitskog gradonačelnika Željko Kerum tvrdi kako je afera izmišljena kako bi se skrenula pozornost s Instituta Ruđer Bošković i smjene Danice Ramljak s mjesta ravnateljice Instituta Ruđer Bošković.

“Lista od Puljka je lista retarda”, rekao je Željko Kerum na konferenciji za medije u jeku navodne seksualne afere koja potresa Split. “Afera je da Ivica Puljak ne bi odgovarao šefici Ruđera Boškovića Danici Ramljak o kojoj su mediji pisali. Nezakonito su je smijenili nakon što je otkrila kriminal u toj ustanovi, rekla je.

“On je stavio ovu temu u prvi plan, on gleda samo sebe. On je 2009. krenuo s ambicijom da će preuzet Hrvatsku. Takav čovjek je za ludnicu, a ne za vođenje nečega. To je jako loš, ambiciozan i opasan čovjek.”, rekao je Kerum.

“Policija je trebala privesti i njega i Ivoševića Baričića. I policija šalje lažne profile da vidi koji su ti tipovi koji bi tu djecu konzumirali. Radi se o skupini ljudi koji su sebi umislili da mogu.”, izjavio je Kerum.

“Puljak je htio sa svojim partnerima preuzeti znanost Hrvatske. U svakom trenutku, kad se desi nešto ružno, kad je Puljak u pitanju, izmisli se afera. Ova afera mene uopće ne interesira. Jasno je da je izašao članak u Slobodnoj Dalmaciji na naslovnici s gospođom Danicom Ramljak, gdje je ona žena koja je šefica Ruđera Boškovića, gdje su oni nju van svih propisa, zato što je otkrila kriminal, makli s pozicije. I sad je ovo krinka Puljka, dobro mu je došla, ova dva redikula da bi on sebi zamaglio priču da to ne ide u javnost,” nastavio je Kerum na pressici.

Željko Kerum je pozvao je Splićane da odu na misu na Poljud na slavlje svetog Ante, a za Puljka je rekao kako je;

“Puljak je na silu došao u CERN, nije on došao tamo slučajno. Tamo su ga doveli ministar Jovanović te bivši predsjednik Josipović i Zoran Milanović”, zaključio je Kerum.

Leave a Comment

Your email address will not be published.