SPLIT OSTAO BEZ GRADONAČELNIKA Puljak i zamjenici konačno potpisali ostavke - Kanal 5

SPLIT OSTAO BEZ GRADONAČELNIKA Puljak i zamjenici konačno potpisali ostavke

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak i zamjenici Bojan Ivoševići i Antonio Kuzmanić, nakon što su danima najavljivali i odgađali, danas su konačno predali svoje ostavke. 

Ivica Puljak je tim povodom izjavio: ‘Kao što smo obećali, upravo smo podnijeli ostavke čime su se ispunili svi uvjeti da građani Splita na referendumu o budućnosti, na izborima za gradonačelnika, a nadam se i za Gradsko vijeće, odluče hoće li zadržati smjer kojim smo mi krenuli ili će izabrati povratak u prošlost i eru političke trgovine…”  

“Danas je ostavku podnio i Antonio Kuzmanić. I danas znamo da smo u pravu i da je mogao ostati i voditi grad da ne bude blokade, ali nismo htjeli ovaj izborni proces i budućnost grada opteretiti diskusijama o raznim pravnim smicalicama s HDZ-om jer je to njihov teren. Njihov teren je teren u kojem oni zamute vodu i stave ilegalno mišljenje, lupe pečat ministarstva, dijele plijen svojim stranačkim poslušnicima. Mi se tako ne ponašamo, zato je gospodin Kuzmanić podnio ostavku da u narednom periodu isključivo razgovaramo o budućnosti Splita. Od vijećnika očekujem ono što su obećavali, da podnesu ostavke’.”, kazao je Puljak koji je danima odugovlačio s potpisivanjem odluke o ostavci.

Leave a Comment

Your email address will not be published.