SPLIT Kovač Levantin predao listu s 2005 potpisa peticije protiv kontejnera na Spinutu ustvrdivši - Građani su poslali jasnu poruku Puljkovoj administraciji! - Kanal 5

SPLIT Kovač Levantin predao listu s 2005 potpisa peticije protiv kontejnera na Spinutu ustvrdivši – Građani su poslali jasnu poruku Puljkovoj administraciji!

Predsjednik splitskog Gradskog kotara Spinut Luka Kovač Levantin, predao je 2005 potpisa peticije protiv postavljanja press kontejnera u tom gradskom kotaru, kao intervenciju za bolje čišćenje u jezgri Splita. Kovač Levantin očekuje da je ‘odzvonilo ideji izvršne gradske vlasti te da je bilo naroda jače od nauma Puljkove administracije’.

Zahvaljujem se građanima na podršci. Zajedno s njima, a ja kao predstavnik kotara, smo dali doznanja izvršnoj vlasti da smo protiv odluke gradonačelnika i vijeća te da želimo da oni donesu novu odluku koja će nas zadovoljiti.

Foto: Dalmatinski portal

Prije četiri dana javno je prvi puta zamjenik gradonačelnika Splita Bojan Ivošević izjavio kako za bolje zbrinjavanje otpada postoje tri plana – popularno nazvana A, B i C. Ovaj prvi je da Hrvatske ceste dvosmjernim prometom u Trajektnoj luci zapravo ostave press kontejnere na Bačvicama, gdje su i sada. Ako pak propadne s Hrvatskim cestama, Spinut će postati realnost, ali i treća je mogućnost – da se prekrcaj u Đardinu vrši u popodnevnim satima.

Spinut se usprotivio. Nakon izvanredne sjednice kotarskog vijeća i zatvaranja prometnice na Ulici Sedam Kaštela, potpisivana je i peticija.

Leave a Comment

Your email address will not be published.