Splićani ogorčeni rušenjem pelegrinke, u petak na sjednici gradskog vijeća rasprava o gradilištu 'Small Malla' - Kanal 5

Splićani ogorčeni rušenjem pelegrinke, u petak na sjednici gradskog vijeća rasprava o gradilištu ‘Small Malla’

U petak će se na splitskom gradskom vijeću raspravljati upravo o temi ‘Small Malla’ 

U popodnevnim satima na području gradskog kotara Lučac-Manuš, tamo gdje bi trebao biti novi ‘Small Mall’, srušena je pelegrinka.

Oglasili su se i splitski političari po ovoj temi jer je pitanje ‘Small Malla’ u Splitu vruća politička tema, a na tematiku toga održat će se i sjednica Gradskog vijeća u petak. 

Branimir Urlić, na svom profilu podijelio je ‘nestajanje’ pelegrinke uz opis: Nema više pelegrinke, prvu su je riješili, investitor za poželit.

Oglasio se i predsjednik splitskog SDP-a Davor Matijević. Prvo je srušeno Plavo stablo, pa jedna od najljepših pelegrinki u gradu, a odgovore i dalje nemamo. Kome se žuri i zašto?

Iz splitskog Možemo! poručili su: 

– Kad su se nedavno neobičnim, pa i sumnjivim manevrima gradske vlasti nastavile pripreme za gradnju Small Malla, i bilo ograđeno gradilište kompleksa punog pravnih i logičkih rupa, unutar ograde našlo se i jedno od najljepših splitskih stabala, pelegrinka ili koštela s deblom promjera većim od 70 centimetara i raskošnom krošnjom koja je čak i u onakvom okruženju predstavljala izniman ukras. Dapače, na svim računalnim simulacijama budućeg centra vidjelo se i to prekrasno stablo kakvih bi po Splitu trebalo biti puno više….

Leave a Comment

Your email address will not be published.