ŠEF UPRAVE INE PODNIO OSTAVKU Nisam imao veze sa Škugorovim kriminalom, šokiran sam - Kanal 5

ŠEF UPRAVE INE PODNIO OSTAVKU Nisam imao veze sa Škugorovim kriminalom, šokiran sam

Iz Ine su se oglasili o ostavci Sandora Fasimona na mjestu predsjednika Uprave Ine, a objavu prenosimo u cijelosti: 

“Unatoč tome što nije bio upleten ni u jednu od nezakonitih radnji koje su se nedavno pojavile oko Ine, g. Sándor Fasimon Nadzornom je odboru ponudio ostavku na mjesto predsjednika Uprave Ine.

“Bio sam krajnje šokiran kada sam saznao za postupke Damira Škugora i njegovih suradnika. Tijekom proteklih deset godina INA je prešla vrlo dug put; od ruba bankrota došli smo do financijske stabilnosti, a u procesu smo realizacije najveće industrijske investicije u povijesti zemlje izgradnjom postrojenja za obradu teških ostataka u Rafineriji nafte Rijeka. Škugorovi postupci vrijedni su prijezira i ne predstavljaju identitet Ine. To nije INA, to nismo mi.

Ponosan sam na naša zajednička postignuća u proteklom desetljeću i unatoč činjenici da nisam imao nikakve veze sa Škugorovim kriminalom ili bilo kojim drugim nedjelom, kao odgovoran čelnik tvrtke moram snositi moralnu obvezu za cijelu Inu. Samim time, ispravna stvar koju sada mogu učiniti jest ponuditi ostavku”, rekao je Sándor Fasimon, predsjednik Uprave Ine.

Gospodin Fasimon će nastaviti obnašati dužnost predsjednika Uprave Ine do imenovanja njegovog nasljednika kako bi se osigurao kontinuitet poslovanja društva. U međuvremenu, u kompaniji traje temeljita i dosljedna istraga slučaja. Ovisno o rezultatima istrage, kompanija će provesti daljnje radnje”, stoji u priopćenju Ine.

Leave a Comment

Your email address will not be published.