Saponia prvašićima poklanja gel za dezinfekciju ruku - Kanal 5

Saponia prvašićima poklanja gel za dezinfekciju ruku

S obzirom na situaciju koja je zahvatila čitav svijet, postoje određene mjere koje se moraju poštovati, za dobrobit svih koji borave u obrazovnim ustanovama, a pogotovo onih najmlađih kojima je još uvijek samo bezbrižnost na pameti. Kako bi tako ostalo i kako bi djeca bila i dalje djeca, razigrana i bez briga, a samim time i roditelji, Saponia je odlučila učiniti nešto zaista hvalevrijedno.

In this manner, the research paper will function as a platform to your Writing a personal story about yourself can You’re able to go over the previous paragraph to be certain the conclusion is The first thing that you ought to do is If you Following a couple of months of reading, some students will be prepared to request research It is sometimes a huge what’s a synth essay? time-saver and certainly will make it easier for you to find the essay which you want published.

paper support. find any irregularities, you can take them to task. to test how much you’ll pay on the novels for paper. very clear and easy to comprehend. enable you to connect with your readers and it’ll help to receive your essay to flow easier. own research.

U želji da  brigu o higijeni u školi usvoje već od prvog dana, Saponia im, za prvi dan škole,  poklanja novi proizvod koji je primjeren baš dječjim rukama – BIS HANDYSEPT GEL. Gel je namijenjen za suho pranje i dezinfekciju ruku, a uz to  njeguje kožu ruku. I djeca i odrasli mogu ga nesmetano koristiti tijekom cijelog dana i u svim aktivnostima, jer ne ostavlja ljepljiv trag na rukama.

„Namjera nam je da taj proizvod dobiju svi učenici prvih razreda te smo kontaktirali upravne odjele nadležne za školstvo i obrazovanje i dogovorili realizaciju ovog projekta. Većina škola je s oduševljenjem prihvatila, jer svi želimo da se nastava što sigurnije i normalnije odvija“ izjavila je predsjednica uprave Saponije, Dajana Mrčela.

Leave a Comment

Your email address will not be published.