Restart koalicija predala liste, Bernardić pozvao građane na izbor(e): 'restart' ili 'korupcija - po starom' - Kanal 5

Restart koalicija predala liste, Bernardić pozvao građane na izbor(e): ‘restart’ ili ‘korupcija – po starom’

Predsjednici stranaka članica Restart koalicije predali su liste za izbore Državnom izbornom povjerenstvu, a predsjednik SDP-a Davor Bernardić je nakon predaje lista rekao da je Hrvatskoj potreban novi početak.

“U prvim tjednima Vlade formirat ćemo manju Vladu, donijeti zakone i mjere koje je ova Vlada propustila, zakon o obnovi grada Zagreba, zakon o skraćenom radnom vremenu, mjere za socijalno ugrožene, dignuti minimalac i neoporezivi dio dohotka te pomoći turističkom sektoru spuštanjem PDV-a u ugostiteljstvu i turizmu na 10 posto.

Naš program se bazira na pet ključnih stupova, a to su jačanje gospodarstva i konkurentnosti, digitalna transformacija, reforma državne i lokalne samouprave, modernizacija zdravstvenog sustava, borba protiv korpucije i reforma pravosuđa. Bit ćemo Vlada koja će donositi ključne odluke, želimo Hrvatsku bez korupcije, nepravde, siromaštva i diskriminacije.

Pozivam građane da 5. srpnja daju povjerenje Restart koalciji jer to je jedina alternativa za promjene. Izbor je jednostavan- ili HDZ ili Restart, odnosno ili po starom – put korucpije- ili Restart. Izađite i promijenite”, poručio je.

Komentirajući SDP-ove izborne liste, Bernardić je dodao; “SDP i Restart imaju najjače liste, slagane su po principu kao za europske izbore, na njima su najjači ljudi SDP-a. Lokalne organizacije daju prijedliog, a liste se sastave i na glavnom odboru izglasaju”.

“Pozivam građane da 5. srpnja daju povjerenje Restart koalciji jer to je jedina alternativa za promjene. Izbor je jednostavan- ili HDZ ili Restart, odnosno ili po starom – put korucpije- ili Restart. Izađite i promijenite”, poručio je lider Restart koalicije Davor Bernardić.

Leave a Comment

Your email address will not be published.