Pucnjava na Zrću, ispred kluba ubijen mlađi muškarac - Kanal 5

Pucnjava na Zrću, ispred kluba ubijen mlađi muškarac

Rano jutros oko 6 sati policija je zaprimila dojavu kako je u Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca, jedna osoba ranjena iz vatrenog oružja. Riječ je o jednoj od plaža uz popularno Zrće, a do sukoba je došlo ispred jednog noćnog kluba.

Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici te je ubrzo u prostorije policije privedena osoba koja se dovodi u vezu s navedenim događajem. Ozlijeđeni muškarac je u vozilu Hitne medicinske pomoći na putu prema bolnici preminuo.

Očevid je u tijeku i kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti događaja.

Ubijen je mlađi muškarac, a kako se čini, upucan je u glavu. Na mjesto događaja odmah je dotrčalo više osoba, uglavnom mlađih stranaca koji su se tu zatekli. Okrenuli su upucanog mladića i počeli oživljavanje. U međuvremenu je došla i hitna pomoć, ali muškarcu nije bilo spasa.

Načelnik Općine Kolan Šime Gligora rekao je kako je čuo što se dogodilo, ali da trenutačno nema više informacija od onoga što je dala policija.

“Upoznat sam s događajem, no zasad ne mogu komentirati okolnosti. Kada budem znao više o tome ću izvijestiti javnost”, rekao je Gligora za Zadarski.

Kako Zadarski doznaje od ljudi na terenu događaj se odigrao ispred noćnog kluba Noa na Katarelcu gdje su se sukobili strani državljani. Uzrok sukoba još nije poznat, no u obračunu su sudjelovali državljanin Crne Gore i državljanin Srbije. Državljanin Srbije iz vatrenog je oružja ranio državljanina Crne gore koji je potom preminuo na putu do bolnice.

Leave a Comment

Your email address will not be published.