Program komemoracije za gradonačelnika Milana Bandića u HNK Zagreb - Kanal 5

Program komemoracije za gradonačelnika Milana Bandića u HNK Zagreb

Povodom smrti gradonačelnika Grada Zagreba gospodina Milana Bandića sutra, s početkom u 11:00 sati, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu održat će se svečana komemoracija.

Komemorativnom skupu, pored obitelji i suradnika te predstavnika Grada Zagreba i Zagrebačkog holdinga, prisustvovat će i predstavnici političkog i društvenog života, prijatelji, kolege i znalci.

Na početku komemoracije Zagrebačka filharmonija će izvesti Adagio for Strings Sameula Barbera.

Oproštajne govore o iznenadno preminulom gradonačelniku gospodinu Milanu Bandiću održat će: Ratko Maričić, dugogodišnji prijatelj gradonačelnika, Nina Obuljen Koržinek, izaslanica predsjednika Vlade RH i ministrica kulture Jelena Pavičić Vukičević, zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba

Slijedi glazbeni broj Zagreb, tak imam te rad te kratki video o životu i djelu gradonačelnika Bandića. Voditelj programa je Dražen Siriščević.

Komemoracija će se održati uz izravan prijenos na Hrvatskoj radioteleviziji., a prijenos tijeka komemoracije moći će se pratiti i na video zidu na otvorenom pored HNK.

Leave a Comment

Your email address will not be published.