PREMIJER PLENKOVIĆ Milanović se ponaša kao iskompleksirani, ljubomorni lažljivac - Kanal 5

PREMIJER PLENKOVIĆ Milanović se ponaša kao iskompleksirani, ljubomorni lažljivac

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković danas obilazi Osječko-baranjsku i Vukovarsko-srijemsku županiju.

Nakon izjave u Osijeku, kada je objave predsjednika Zorana Milanovića nazvao talogom društvenih mreža, javnosti se obrato i u Vinkovcima.

“Nisam gledao ni slušao sve ovo što je bilo jedna bujica i salva uvreda. Mislim da ser Milanović ponaša kao jedan iskompleksirani, ljubomorni lažljivac, to je okvir koji mogu zaključiti. Nema nikakvog špijuniranja, nego kulturan poziv za prijedlog predsjednika Vrhovnog suda. Tlapnje i laži da ga netko špijunira koje pušta u eter ne idu”, rekao je Plenković.

Rekao je da će se izabrati predsjednik Vrhovnog suda, ali da to neće biti na silu.

“Ovaj stil dolazi isključivo s njegove strane. Kad bude takvih napada, bit će i ovakvih odgovora da ne bi mislio da će mene impresionirati kao što imam dojam da zašute svi na koje se obrecne amo ako ga krivo pogledaju. To neće ići. A to koliko je bio nesposoban kao premijer, kakav je neradnik bio, o tome se pričaju priče”, kazao je Plenković.

Plenković se osvrnuo i na dugove prema veledrogerijama, navodeći da je to “uobičajena situacija”.

“Svaki put kad smo uoči važnih datuma, evo pritiska, PR agencija, pokušaja da se nešto naplati. Stvar ide kako ide, mi ćemo na temelju razgovora koje smo vodili ministar financija, ministar financija i ja riješiti dio tih dugova i proces će ići dalje, bolnice će dobiti lijekove”, istaknuo je Plenković.

“Tražio sam od Beroša i Marića da zagrebu malo u te dugove, da zagrebu u odgovornost ravnatelja svih zdravstvenih ustanova pa da vidimo koji se to troškovi i kako gomilaju, ima li tu možda nepotrebnih troškova u tim silnim milijardama”, dodao je Plenković.

Leave a Comment

Your email address will not be published.