PREDSJEDNIK MILANOVIĆ Tko bude glasao za proširenje NATO-a ja ću ga nazvati izdajnikom, i svakog tko popije kavu s njim - Kanal 5

PREDSJEDNIK MILANOVIĆ Tko bude glasao za proširenje NATO-a ja ću ga nazvati izdajnikom, i svakog tko popije kavu s njim

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović u izjavi medijima tijekom prvomajskog boravka u Varaždinu rekao je da je izdajnik svaki zastupnik u Hrvatskom saboru koji će glasati za primanje Finske i Švedske u NATO prije promjene izbornog zakona u BiH.

“Tko bude glasao drukčije (za primanje Švedske i Finske u NATO) ja ću ga nazvati izdajnikom. I svakog tko popije kavu s njim ili s njom nazvat ću izdajnikom. Nema druge”, izjavio je Milanović.

Predsjednik Milanović je u posljednje vrijeme već nekoliko puta rekao da je protiv primanja Finske i Švedske u Sjevernoatlanski savez (NATO) ako se ne promijeni izborni zakon koji brojnijim Bošnjacima omogućuje da preglasaju Hrvate u susjednoj državi.

Milanović je novinarima izjavio da Hrvatska ima “povijesnu prigodu” da se izbori za bosanskohercegovačke Hrvate, što je ujedno i “hrvatski interes, a ne obijesna želja”.

“Kada bih govorio uspavljivački kao Plenković, udbina škola iz Kumrovca, onda me nitko ne bi slušao. Ovako ja na sebe preuzimam teret da budem grozan, da me ljudi mrze, da me gađaju jajima, da mi fućkaju jer se borim za pravednu stvar. To je moja dužnost, ja sam predsjednik i vrhovni zapovjednik”, izjavio je Milanović.

Leave a Comment

Your email address will not be published.