MILANOVIĆ ODGOVORIO SANADERU To je taj, čija je supruga na parkiralištu našla smotuljak eura i strpala ga u gepek i vratila ga tek na poziv policije - Kanal 5

MILANOVIĆ ODGOVORIO SANADERU To je taj, čija je supruga na parkiralištu našla smotuljak eura i strpala ga u gepek i vratila ga tek na poziv policije

Predsjednik države Zoran Milanović dodgovorio je na prozivke potpredsjednika Hrvatskog sabora i političkog tajnika HDZ-a Ante Sanadera.

“Prije dva dana nagovoriše ga da u ime stranke osuđene za kriminal, nepotizam i pljačku izađe pred kamere i komentira mene. Čini mi se da mu je malo i neugodno. Govorio je o nekim mojim konzultantskim ugovorima. O kojim ugovorima? O čemu pričaš ti, čovječe?, zapitao se predsjednik Milanović komentirajući izjave Ante Sanadera.

“Znaju da ih neću tužiti jer se tim stvarima ne bavim, i onda je otišao sav zamusan. Danas vidim da je sredio posao sinu, gdje će suza nego na oko, još jedan HDZ-ovac. Gdje će moj sin raditi?”

To je taj, čija je supruga na parkiralištu našla smotuljak eura i strpala ga u gepek i vratila ga tek na poziv policije pola sata kasnije… I taj tip ima brka i obraza stati pred kamere i u 60 i kojoj godini života čitati stvari koje su lažne i ponašati se po obrascu po kojemu se oni svi ponašaju… Ante Sanader, kakvo nesretno prezime, nikad na zelenu granu, to su novi vrhunci u niskosti.”

“Zaposlio je sina, koji je možda solidan u tome što radi, gdje drugdje nego u svojoj firmi koja je državna i koja ima proračun koji osigurava država koju vodi HDZ. Pitam, ako HDZ ima neki natječaj za mlade ljude, da se moj Ante javi na taj natječaj. Ja ću mu savjetovati da se učlani u HDZ. Ako Plenković može biti predsjednik HDZ-a, može i Ante Jakov Milanović biti pravni savjetnik”, komentirao je predsjednik Milanović izjave Sanadera.

Leave a Comment

Your email address will not be published.