PREDSJEDNIK MILANOVIĆ O ZEKANOVIĆU On je dvorska luda, to radi za novac, dajte zekanu vreću šargarepe - Kanal 5

PREDSJEDNIK MILANOVIĆ O ZEKANOVIĆU On je dvorska luda, to radi za novac, dajte zekanu vreću šargarepe

Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović pozvao je predsjednika Zorana Milanovića da mu se ispriča zbog povezivanja s kriminalom njega i premijera Andreja Plenkovića.

Naime, predsjednik Republike Zoran Milanović sudjelovao je svečanoj sjednici Županijske skupštine Šibensko-kninske županije u prigodi obilježavanja Dana Šibensko-kninske županije, a nakon što je počelo njegovo prigodno obraćanje, dvoranu je napustio saborski zastupnik Hrvoje Zekanović.

“Milanović je nesuvisao i reći ću čak da – trabunja. Ne želim trošiti svoje vrijeme i ne želim da me inficira svojim govorom. Ja ću njega slušati kad mi se ispriča, naime, on je mene i predsjednika Vlade optužio da imamo neke dealove i pozvao je DORH da nešto napravi po tom pitanju. I ja pozivam gospođu Hrvoj Šipek neka postupi po njegovoj prijavi i neka krene u postupak pa – ili ćemo Andrej Plenković i ja u zatvor ili će Milanović u ludnicu”, izjavio je Zekanović.

Zekanovićev potez komentirao je potom Milanović.

“On je dvorska luda, to radi za novac. A može bit popularniji među ženama, to mu je očito bitno. Ne znam zašto privlači pažnju. Pitajte ga što on meni zamjera? Borbu za prava Hrvata u BiH? Što on meni zamjera, to pitajte tog zekana i dajte mu vreću šargarepe”, izjavio je predsjednik Milanović.

Leave a Comment

Your email address will not be published.