Potvrđen novi datum koncerta Celine Dion u zagrebačkoj Areni - Kanal 5

Potvrđen novi datum koncerta Celine Dion u zagrebačkoj Areni

Svjetska glazbena diva i jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih superzvijezda u povijesti pop-glazbe, Celine Dion, zakazala je novi datum za svoj prvi zagrebački koncert koji će se održati 22. svibnja 2021. u Areni Zagreb, izvijestili su organizatori iz “Star produkcije”.

Zagrebački koncert dio je velike svjetske turneje “Courage” koja je počela 18. rujna 2019. u Quebecu, a čiji je europski dio, u kojem je Celine Dion trebala nastupiti u 32 grada, odgođen zbog mjera opreza vezanih uz prevenciju širenja koronavirusa.

“Cijeli svijet prolazio je kroz jako težak period tijekom pandemije koronavirusa i moje su misli sa svima koji su osjetili patnju. Sigurna sam da ćemo zajedno i ovo prebroditi i nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Nedostaju mi koncerti … Jedva čekam ponovno pjevati sa svima vama. Ostanite zdravi i pozitivni … vidimo se u svibnju 2021. u Zagrebu”, izjavila je Celine Dion, prenose iz “Star produkcije” koji su zaduženi za produkciju zagrebačkog koncerta, zajedno sa Concerts West / AEG Presents.

Leave a Comment

Your email address will not be published.