Popularni talijanski trgovački lanac Eurospin stigao u Hrvatsku, a u Zadru otvara prvu trgovinu - Kanal 5

Popularni talijanski trgovački lanac Eurospin stigao u Hrvatsku, a u Zadru otvara prvu trgovinu

Najveći talijanski diskontni lanac Eurospin dolazi u Hrvatsku! S gotovo 1 200 trgovina i 10 milijuna zadovoljnih kupaca u Italiji i Sloveniji, Eurospinova filozofija Pametne kupnja širi se i u naše krajeve, sa Zadrom kao prvim gradom domaćinom.

Kvalitetni proizvodi uz najpovoljniju cijenu na tržištu Eurospinov je prioritet još od osnivanja prve poslovnice u Italiji 1993. godine. Taj prioritet pretočen je u model Pametne kupnje prema kojem kupac plaća isključivo kvalitetu proizvoda, s obzirom da se Eurospinova ponuda sastoji od ekskluzivno vlastitih brendova.

Eurospin svakodnevno nudi kvalitetne proizvode najpovoljnijih cijena na tržištu. Bogat i raznovrstan Eurospinov asortiman svakodnevno zadovoljava svakodnevne želje i potrebe hrvatskog kupca, a ponuda je dodatno obogaćena suradnjom s brojnim hrvatskim dobavljačima. Uz brojne odjele prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, u Eurospinu se posebno ističu odjeli Mesnica i Delikatesa koji svaki dan nudi svježe i provjerene mesne proizvode, zatim Pekarnica s pregršt toplih i svježih pekarskih proizvoda, te odjel Voća i povrća bogat ukusnim namirnicama, neizostavnim u svakoj kuhinji.

Eurospin u Zadru
Eurospin u Zadru – Luka Bulić, Foto: PR

Eurospin se u Zadru otvara u danas, u četvrtak, 13. kolovoza 2020. godine, od 9 sati u Ulici 4. gardijske brigade 1. Posjetitelje očekuje dinamičan dan prepun iznenađenja i zanimljivih aktivnosti, a voditelj Luka Bulić upoznat će posjetitelje s Eurospinovom filozofijom i ponudom.

Nakon Zadra, Eurospin kreće u otvaranje prodavaonica u Požegi, Samoboru, Velikoj Gorici, Zagrebu, Križevcima i Poreču. Ambiciozni planovi uključuju otvorenje oko 20 dućana te zaposlenje otprilike 500 radnika do kraja 2021.

Leave a Comment

Your email address will not be published.