Ponovno je otvorena žičara na Sljemenu, novo radno vrijeme - Kanal 5

Ponovno je otvorena žičara na Sljemenu, novo radno vrijeme

Žičara Sljeme ponovno je otvorena od subote, nakon privremenog prekida uslijed radova na dodatnom smanjenju buke, uz novo radno vrijeme i mogućnost prijevoza bicikala, priopćila je ZET-ova Služba za odnose s javnošću.

S obzirom na toplije vrijeme i sve dulje dane, što će sigurno potaknuti sve veći broj građana i gostiju Zagreba da žičarom krenu na Sljeme i uživaju u aktivnostima na otvorenom, novo radno vrijeme žičare bit će radnim danom od 10 do 19 sati, a vikendom, blagdanima i praznicima od 9 do 19 sati.

Osluškujući potrebe i prijedloge biciklista, kako rekreativaca tako i profesionalaca, koji su iskazali izniman interes za prijevoz bicikala žičarom, ta će usluga biti omogućena od subote, 16. travnja, navodi se u priopćenju. Biciklistima će uz voznu kartu biti dostupna dodatna karta za prijevoz bicikla u iznosu od 20 kuna u jednom smjeru. U jednoj gondoli moguć je prijevoz dvije osobe i dva bicikla.

Putnici koji u gondolu ulaze s biciklima obvezni su obratiti pozornost kako prilikom vožnje žičarom ne bi oštetili opremu ili ugrozili ostale korisnike.

Leave a Comment

Your email address will not be published.