Policija pretražuje stan ministra Darka Horvata. USKOK istražuje Aladrovića, Miloševića i Tolušića? - Kanal 5

Policija pretražuje stan ministra Darka Horvata. USKOK istražuje Aladrovića, Miloševića i Tolušića?

Policija jutros obavlja pretragu stana ministra Darka Horvata. Kako javljaju mediji, radi se o koordiniranoj akciji USKOK-a i policije i izvidima koji su povezani sa zlouporabom položaja i ovlasti.

Mediji neslužbeno doznaju da radi se o izvidima zbog višemilijunskih nezakonitih poticaja te Istražitelji provjeravaju Horvatovu ulogu u zlouporabama za koje je osumnjičena njegova nekadašnja pomoćnica Ana Mandac koju je USKOK osumnjičio da je, na zamolbu Josipe Rimac, sređivala obrtnicima potpore od Ministarstva gospodarstva u vrijeme dok ga je vodio Horvat. 

Jutarnji je neslužbeno doznao da policija i Uskok sumnjiče, uz ministra prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Darka Horvata, i ministra mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josipa Aladrovića te potpredsjednika Vlade, ministra bez portfelja Borisa Miloševića.

Jutarnji je neslužbeno doznao da je osim Horvata na udaru istražitelja još jedan aktualni HDZ-ov bivši ministar, a pretpostavlja se da je u pitanju Tomislav Tolušić.

Leave a Comment

Your email address will not be published.