Policija objavila video uhićenja osječke narko skupine - Kanal 5

Policija objavila video uhićenja osječke narko skupine

Policija je na svojim stranicama objavila fotografije i video uhićenja deset članova zločinačkog udruženja, nositelje organiziranog kriminaliteta na području Osijeka, koje se umnjiči za kaznena djela iz domene kriminaliteta droga.

Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta – Osijek su, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, dovršili kriminalističko istraživanje nad desetero hrvatskih državljana zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela zločinačkog udruženja, neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja te nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je prvookrivljeni muškarac okupio i povezao u zločinačko udruženje još sedmoricu muškaraca i dvije žene radi kontinuirane nabave, krijumčarenja, skladištenja, a potom i daljnje kontinuirane neovlaštene preprodaje droge na širem području grada Osijeka. Pogledajte video!

Leave a Comment

Your email address will not be published.