Policija objavila detalje zvjerskog napada šipkom na ženu i bebu staru 20 dana - Kanal 5

Policija objavila detalje zvjerskog napada šipkom na ženu i bebu staru 20 dana

Majka i dijete su iz Piškorovca, žrtve obiteljskog nasilja su u bolnici i stabilno.

Muškarac pod utjecajem alkohola svoju je suprugu tukao po glavi i rukama. Metalnom šipkom udario je i bebu koju je majka držala u naručju te joj nanio duboku ranu na glavi. Policija je objavila detalje napada.

“Službenici Policijske uprave međimurske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Nasilje u obitelji i Teško ubojstvo u pokušaju na štetu nevjenčane supruge i djeteta.
 
Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u subotu, 18. prosinca 2021. godine, u Piškorovcu oko 13:30 osumnjičeni pod utjecajem alkohola u količini od 1.28 g/kg u obiteljskoj kući verbalno napao suprugu koja je u naručju držala dvoje djece.”

Potom je metalnim predmetom izudarao suprugu po tijelu te je u jednom trenutku udario mlađe dijete.

Liječnička pomoć ozlijeđenima je pružena u Županijskoj bolnici Čakovec, gdje je utvrđeno da su supruga i dijete lakše ozlijeđeni.

Starije dijete u događaju nije zadobilo ozlijede.

Počinitelj je uz uporabu sredstva prisile uhićen i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Protiv počinitelja podnijeta je kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu, objavila je policija.

Leave a Comment

Your email address will not be published.