Podržite ANIMA(L) PARTY i pomozite udruzi koja brine za preko 150 napuštenih pasa - Kanal 5

Podržite ANIMA(L) PARTY i pomozite udruzi koja brine za preko 150 napuštenih pasa

Udruga za zaštitu životinja Anima Dvor organizira drugi po redu humanitarni event ANIMA(L) PARTY koji se održava večeras, subota, 13. lipnja, u Klubu Podmornica na adresi Radnička cesta 27 u Zagrebu. 

Udruga se brine o preko 150 napuštenih pasa i štenaca koje su ljudi odbacili, a kako bi ova velika obitelj koja još uvijek nema status azila opstala, treba im naša pomoć kako bi omogućili hranu, tople bokseve i kućice, te troškove liječenja, cijepljenja i kastracije. Kao znak zahvale priredit će vam, kao i prošlog puta, jako dobru zabavu.  

Druženje počinje već u 18 sati u dvorištu Muzeja Katran, gdje će posjetitelje, djecu i pse zabavljati rezidenti Empathic Affinity. Od 22 sata party se seli u Klub Podmornica gdje će do šest ujutro svirati Felver, Babče i phiIipp ltd.

DJ-evi su se odrekli svojih honorara, Klub Podmornica ustupio je svoj prostor, a Hrvatsko društvo skladatelja, stručna služba za Zaštitu autorskih muzičkih prava (HDS-ZAMP), odreklo se pripadajućih 10 posto od donacija u korist Udruge za zaštitu životinja Anima dvor. Posjetitelji će moći stvoriti uspomene u photo boothu, kušati i odnijeti kući keksiće za ljude, ali i pseće poslastice. 

U dvorištu će posjetitelje i njihove čupave prijatelje dočekati zdjelice s vodom, udobni krevetići, nagradice i grickalice koje su donirale brojne tvrtke, a moći će se čitati i časopis Njuškica.com. Pripremljen je i dar iznenađenja – narukvica koju će posjetitelji dobiti na ulazu vrijedit će kao ulaznica na sve programe u prostoru Katrana. Donacija za ovaj humanitarni event iznosi 40 kuna, a sav prihod bit će doniran Udruzi za zaštitu životinja Anima Dvor. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.