PLENKOVIĆ Situacija je ozbiljna, a Milanovićevi komentari su patetični i jadni - Kanal 5

PLENKOVIĆ Situacija je ozbiljna, a Milanovićevi komentari su patetični i jadni

Premijer Plenković održao je sastanak s članovima Stožera, na kojem su, između ostalih, sudjelovali Krunoslav Capak, Alemka Markotić, ministar Vili Beroš i premijer Andrej Plenković, a razmotrile su se nove mjere o kojima će se razgovarati s ministrima obrazovanja i rada.

“Temeljna ograničenja koja postoje će se od sutra u ponoć nastavljati primjenjivati do daljnjega. Situacija je ozbiljna”, rekao je premijer Plenković. 

”Stožer je najavio da će sutra produljiti sve postojeće mjere, a razmatrat će se nove mjere”, rekao je Plenković i dodao kako će najprije razgovarati s ministrom Fuchsom. “Razmotrit će se i preporuke za rad od doma”, dodao je premijer.

Za događaje u KB Dubrava premijer Plenković je rekao da nisu dobri, misleći na nestanak struje i vandalizam, i dodao kako vjeruje da će se situacija promijeniti s novom Upravom bolnice.

Za najnovije Milanovićeve komentare kaže da su patetični i jadni. “Možda će netko sutra na naslovnicama napisati ‘Dosta'”, dodao je i rekao kako jazavci koji su pobjegli iz vlade 2015. sada budu gore na Pantovčaku.

“Za svaku uvredu dobit će odgovor, za svaku laž dobit će odgovor. Koliko god to bilo neprimjereno, tako je”, rekao je i dodao kako su poslali tri termina za sastanak Vijeća za sigurnost i upitao je li to stvarno toliko velika drama dok se raspravlja o koronavirusu.

Na pitanje krši li Zakon o domovinskoj sigurnosti kaže da ne jer su odmah dostavili potrebno rješenje.

Na novinarska pitanja misli li da je ovakav sadržaj na mjestu, Plenković je odgovarao kako se on bavi važnim stvarima, što se iz njegovog programa vidi, a da mora odgovarati na bezobrazluk iz predsjednikova Ureda.

Leave a Comment

Your email address will not be published.