Plenković o snimci razgovora Beroša i Dijane Zadravec i putovanju predsjednika Milanovića u Albaniju - Kanal 5

Plenković o snimci razgovora Beroša i Dijane Zadravec i putovanju predsjednika Milanovića u Albaniju

Premijer Andrej Plenković komentirao je konačno snimku razgovora ministra Beroša i Dijane Zadravec riječima: “Neuobičajeno je i bizarno da se nešto takvo snima i da izlazi van. No, u svakom slučaju, bitno je da u toj konkretnoj bolnici se ponovi natječaj iu da se izabere novo vodstvo, to je jedino što me zanima.”, kazao je Plenković.

Premijer tvrdi da s ministrom Berošem na tu temu nije imao vremena razgovarati jer su imali važnijih tema.

Putovanje predsjednika Zorana Milanovića u Albaniju, premijer Plenković je rekao da nije imao nikakvu informaciju o tom putu, ali drži  bizarnim kada Milanović kaže da se to putovanje razlikuje od onog kada uzmeš državni avion i stranačke kolege povedeš na dernek u Finsku, pri čemu je Milanović aludirao na Plenkovićev put kojim se također bavilo Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa.

“Umjesto da govori ono što je meritum pitanja koje mu se postavlja bavi se nekim drugima. Mogu jedino nazvati jako bizarnim. Ne možemo uspoređivati ove dvije stvari. Mi kada smo bili tamo smo bili i na radnom sastanku sa Finskim premijerom koje nikakve veze sa kongresom EPP-a nije imao kao što su i svi premijeri na kongresu EPP-a kada su došli u Hrvatsku imali sastanak samnom kao premjerom. Te dvije stvari ne bih uspoređivao, a on neka sam objašnjava gradaciju državnog posjeta, službenog posjeta, radnog posjeta i jednog ljetnog prijateljskog susreta”, izjavio je Plenković.

Leave a Comment

Your email address will not be published.