Premijer Plenković i gradonačelnik Tomašević na sastanku u vladi razgovarali o financijama i obnovi Zagreba - Kanal 5

Premijer Plenković i gradonačelnik Tomašević na sastanku u vladi razgovarali o financijama i obnovi Zagreba

Premijer Andrej Plenković sastao se jučer u Banskim dvorima sa zagrebačkim gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem, a razgovarali su o financijama Grada Zagreba, provedbi EU projekata i obnovi Zagreba nakon potresa.

O sastanku je na svome twitter profilu izvijestio premijer Andrej Plenković te naveo da se razgovaralo o nizu tema važnih za Zagreb uz poruku da “Vlada RH podupire funkcioniranje Zagreba i razvojne projekte”.

“Razgovaramo o financijama grada i proračunskim prioritetima, provedbi EU projekata, obnovi nakon potresa te korištenju sredstava iz Fonda solidarnosti i Nacionalnog plana oporavka i otpornosti (NPOO)”, stoji u objavi.

Uz premijera Plenkovića sastanku su nazočili potpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić, ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat, ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek te predstojnik Ureda premijera Zvonimir Frka-Petešić, dok su uz gradonačelnika Tomaševića na sastanku bili njegovi zamjenici Danijela Dolenec i Luka Korlaet.

Leave a Comment

Your email address will not be published.