PAMETNO Želimo pravdu, a ne predizborni cirkus - Kanal 5

PAMETNO Želimo pravdu, a ne predizborni cirkus

„Svim građanima čestitamo Dan državnosti, sa željom da Hrvatska postane moderna, uređena i tolerantna zemlja sretnih i zadovoljnih ljudi. Nažalost, danas nemamo puno razloga za slavlje jer je Hrvatska od toga još uvijek jako daleko.“, poručila je predsjednica stranke Pametno Marijana Puljak u subotu, u povodu obilježavanja Dana državnosti. 

„Živimo u zemlji obespravljenih građana, u zemlji premreženoj korupcijom i kriminalom na svim razinama, što je izravna posljedica loših politika vladajućih stranaka u posljednjih 30 godina“, dodala je Puljak. Osvrnula se i na jučerašnja uhićenja desetak osoba u najnovijoj korupcijskoj aferi u Hrvatskim šumama. 

„Svake četiri godine ponavlja se isti obrazac. Prvo je uhićivao Ivo Sanader pa Tomislav Karamarko, a u njihovom stilu nastavlja i Andrej Plenković. Nema dvojbe da ova predizborna uhićenja ulaze u istu kategoriju kao i HDZ-ova predizborna obećanja: mnogo vike ni za što. HDZ je vuk koji dlaku mijenja, ali ćud nikako. Sve ovo naprosto nije dovoljno. Gledamo igrokaze, umjesto sustavno obračunavanje s korupcijom i kriminalom, a to se događa jer su korupcija i kriminal utemeljeni u samu srž HDZ-a.  Želimo pravdu, a ne predizborni cirkus“, rekla je Puljak. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.