Otkazan je Ultra Europe 2020 u Splitu - Kanal 5

Otkazan je Ultra Europe 2020 u Splitu

Ultra Europe festival u Splitu definitivno je otkazan za 2020. godinu. Festival se prebacuje za srpanj iduće 2012. godine.

“Teška srca vas moramo obavijestiti da se osmo izdanje festivala ULTRA Europe, koje se trebalo održati od 10. do 12. srpnja 2020. na stadionu Park Mladeži u Splitu, zbog pandemije uzrokovane virusom COVID-19, odgađa za 9. do 11. srpnja 2021. godine. Trenutna zdravstvena kriza u kojoj smo se našli je bez presedana i za nas nema većeg prioriteta od zdravlja, sigurnosti i fizičkog blagostanja svih naših obožavatelja, kao i svih onih koji su uključeni u produkciju i organizaciju festivala”, javili su organizatori Ultra Europe festivala.

“Kupljene ulaznice za ovogodišnje izdanje vrijedit će za ULTRA Europe 2021. ili ULTRA Europe 2022., ovisno o izboru, a kao dodatnu pogodnost, osigurali smo i bonus iznos od 20€ koji će biti dodan na festivalske narukvice za odabrano izdanje. Navedeni iznos će se moći iskoristiti za hranu, piće ili kupnju u službenoj ULTRA trgovini. Produkcija je odlučila omogućiti i promjenu imena za one koji svoje ulaznice žele prepustiti nekom drugom”.

Za one koji ne žele iskoristiti već kupljenu ulaznicu Ultra je osigurala povrat sredstava, ainformacije oko zamjene kupljenih ulaznica ili povrata novca svim će nositeljima ulaznica stići putem emaila, a svoj odabir trebaju potvrditi zaključno s 12. srpnja 2020. godine.

“Do zadnjeg smo se trenutka nadali da će se ovogodišnje izdanje održati kao što smo i planirali.” kažu u produkciji Ultra Europe.

Leave a Comment

Your email address will not be published.