ODABRAO HDZ Potvrđen nestranački kandidat na izborima za splitskog gradonačelnika Zoran Đogaš - Kanal 5

ODABRAO HDZ Potvrđen nestranački kandidat na izborima za splitskog gradonačelnika Zoran Đogaš

Splitski HDZ je na Facebooku izvijestio kako je na sjednici Gradskog odbora za kandidata HDZ-a Split za prijevremene izbore u Splitu svih 38 članova jednoglasno izabralo Zorana Đogaša. 

“Naša odgovornost bila je prepoznati potrebe građana i na izborima ponuditi kandidata koji će biti najbolje rješenje. Zoran Đogaš je čovjek čije profesionalne i ljudske kvalitete jamče kako je baš on promjena koju Split hitno treba kako bismo grad izvukli iz projektne blokade. Vjerujemo kako će građani prepoznati gospodina Đogaša kao osobu koja će donijeti prosperitet našem gradu. Izborom nestranačkog kandidata s istaknutim profesionalnim kompetencijama pokazali smo političku širinu i razinu odgovornosti prema Splitu koja se od nas očekuje.

Informacije o programu, kampanji i kandidatima za zamjenike gradonačelnika komunicirat ćemo iza Uskrsa”, stoji u objavi na Facebooku HDZ-a Split.

Foto: Facebook

Zoran Đogaš je neuroznanstvenik, a bio je predstojnik Zavoda za neuroznanost i voditelj Centra za medicinu spavanja u Splitu i bivši je dekan Medicinskog fakulteta u Splitu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.