Od The Timesa i The Suna Hrvatska nominirana za najbolju destinaciju svijeta - Kanal 5

Od The Timesa i The Suna Hrvatska nominirana za najbolju destinaciju svijeta

Hrvatska je u izboru za prestižnu godišnju nagradu Best Country award 2020 koju britanske novine The Times & The Sunday Times i The Sun dodjeljuju najboljoj zemlji svijeta.

U užem izboru nagrade Hrvatska se našla u društvu najboljih svjetskih destinacija i to Francuske, Turske, SAD-a, Dubaija, Italije, Španjolske, Portugala, Grčke i Tajlanda.

„Izuzetno smo ponosni na ovu nominaciju kojom smo učvrstili poziciju koju naša zemlja uživa na britanskom tržištu, a ujedno potvrdili da naše pojačane marketinške aktivnosti u Velikoj Britaniji daju odlične rezultate. Pozivam sve ljubitelje Hrvatske da iskoriste priliku i daju glas Hrvatskoj, koja je apsolutno zaslužila naći se na ovako važnoj listi“, istaknuo je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Glasovanje će trajati do kraja listopada, a o konačnom pobjedniku odlučuju čitatelji koji tako ujedno sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj se mogu osvojiti ekskluzivne nagrade poput boravka na Barbadosu i u Dominikanskoj Republici. Osim u kategoriji najbolje zemlje, može se glasovati u 12 ostalih kategorija poput najboljeg grada, aviokompanije i turoperatora.

The Times & The Sunday Times su najprodavanije tiskane novine u Velikoj Britaniji koje dnevno čita gotovo tri milijuna ljudi. The Sun su jedna od najpopularnijih novina s mjesečnim dosegom preko 37 milijuna čitatelja.

Leave a Comment

Your email address will not be published.