O čemu se govorilo iza zatvorenih vrata Središnjeg odbora HDZ-a - Kanal 5

O čemu se govorilo iza zatvorenih vrata Središnjeg odbora HDZ-a

Najutjecajniji HDZ-ovci na sastanku Središnjeg odbora stranke dogovorili su strateriju za predstojeće izbore te zaključili kako je najbolje voditi personaliziranu kampanju u kojoj će se isticati sposobnost Andreja Plenkovića nasuprot nesposobnosti Davora Bernardića. 

Branko Bačić koji je govorio da na listi trebaju biti jaki kadrovi, a Davor Ivo Stier je govorio i o prošlim unutarstranačkim izborima i pozvao na jedinstvo, pozdravio je što je na sastanku Miro Kovač, koji je bio protukandidat Plenkovića na unutarstranačkim izborima.

Kovač je rekao da su stranački izbori iza njih i također pozvao na jedinstvo, a kako bi spriječili dolazak ljevice na vlast.

Bivši ministar prometa Božidar Kalmeta je pozdravio što je Kovač čestitao Plenkoviću na pobjedi, ali je mišljenja da mu se mora ispričati jer je bilo udaranja Plenkovića ispod pojasa, a sa strane Kovača. 

Na zajedništvo je pozvao i bivši ministar obrane Damir Krstičević koji je rekao da neće biti na listi, ali da će pomoći stranci da pobijedi.

Na pitanje Andreja Plenkovića ‘hoćemo li pobijediti’, euforični i dobro raspoloženi ‘hadezovci’ su u glas rekli – hoćemo!

Leave a Comment

Your email address will not be published.