Nino Raspudić "zapalio" društvene mreže, #trudneilijepe, #ninovidime - Kanal 5

Nino Raspudić “zapalio” društvene mreže, #trudneilijepe, #ninovidime

Nakon što se gostujući kod Aleksandra Stankovića u emisiji Nedjeljom u 2 Nino Raspudić požalio da mediji objavili fotografije njegove supruge u osmom mjesecu trudnoće, mnoge Hrvatice počele su objavljivati svoje fotografije dok su bile trudne uz hashtagove #trudneilijepe i #ninovidime.

Ivana Ninčević-Lesandrić, donedavna saborska zastupnica Mosta objavila je svoju fotku u osnom mjesecu trudnoće uz poruku; “Ako sam na išta osjetljiva to su trudnice, i ne mogu ni zamisliti kako je ženi u trudnoći s milijun hormona, ako je muž gleda kao debelu, okruglu i šta ja znam kakvu već.”, stoji u postu Ninčević-Lesandrić.

“Osim što se sam proglasio idiotom, Nino Raspudić je morao to potkrijepiti i kritiziranjem medija koji uz članke o njegovoj supruzi stavljaju njenu fotku u 8. mjesecu trudnoće kad je, eto, bila okrugla. Pošalji i ti fotku Nineku.”, napisala je Sandra Benčić iz Političke platforme Možemo.

A svoju fotografiju iz osmog mjeseca trudnoće javno je objavila i Ivana Andabaka, ravnateljica Hrvatskog društva likovnih umjetnika u Zagrebu, uz post; “Super trudna i super spremna za fotkanje u medijima.”

Novinarka Maja Sever je također objavila fotku i komentar; “Dragi Nino, ovo sam ti ja trudna 7-8 mjeseci. Prezgodnaaaaa.”. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.