NIKOLA GRMOJA Drago mi je vidjeti da sam nepresušan izvor inspiracije Plenkovićevim HDZ-ovcima - Kanal 5

NIKOLA GRMOJA Drago mi je vidjeti da sam nepresušan izvor inspiracije Plenkovićevim HDZ-ovcima

Nikola Grmoja (MOST) objavom na Facebooku brzo je odgovorio HDZ-u na njihovu FAcebook objavu u kojoj su komentirali i ironizirali njega, Mirelu Ahmetović i Davora Bernardića.

U Grmojinoj Facebook objavi piše;

“Drago mi je vidjeti da sam nepresušan izvor inspiracije Plenkovićevim HDZ-ovcima koji su mi posvetili još jedan status na svojoj službenoj facebook stranici.

Ovaj put u još jednoj suludo zabavnoj objavi tvrde da sam SDP 3 i da sve svoje istupe usklađujem sa Davorom Bernardićem (SDP2) i Mirelom Ahmetović (SDP 1). Kao dokaz moje sljubljenosti s Bernardićevim socijaldemokratima i Grbinovim SDP-ovcima (koji se inače vole kao što ‘mater voli ludu ćer’) prilažu Bernardićev i moj istup u Saboru u kojem smo upozorili na inflaciju i rast cijena koja pogađa naše ljude.

Gospodo iz HDZ-a, ne treba biti koordiniran i puno pametan i primjetiti kako cijene divljaju i kako vi povlačite sulude poteze poput zamrzavanja cijene goriva, umjesto da smanjujete trošarine. Dovoljno je otići u prvu trgovinu, na prvu benzinsku crpku ili na tržnicu!

Vaša fiksiranost na Most i mene osobno samo pokazuje da ste svjesni da sve više ljudi prepoznaje Most, a da se vašoj korumpiranoj Vladi bliži kraj.

Budući da sam među najglasnijima u razotkrivanju vašeg kriminala i da mi nemate što predbaciti jer sam čist, služite se lažima pa u zadnjoj objavi tvrdite da je Most dijelio otkaze kako bi u Gradu Metkoviću zaposlio pola moje obitelji. U vrijeme Mosta, u Gradskoj upravi Grada Metkoviću radilo je 23 ljudi, a danas ih radi dvostruko više. Nitko od moje obitelji nije nikad bio zaposlen u gradskoj upravi dok je Most bio na vlasti.

Nitko sa mnom rodbinski povezan ne radi niti u Gradskoj upravi niti u gradskim ustanovama ili gradskim poduzećima.

Koliko sam se pobrinuo za svoje, govori i činjenica da mi mama, koju je vaš koalicijski partner nakon uništenja Razvitka poslao na burzu, čisti kafić u Metkoviću čekajući mirovinu, dok mi supruga 15 godina nakon završetka fakulteta kao profesor engleskoga i francuskoga jezika nema punu satnicu.

Za kraj bih vam dobronamjerno savjetovao, nemojte se previše hvaliti gradonačelnikom Milanom i metkovskim HDZ-om jer bi vam se te pohvale mogle vratiti kao bumerang. Cijeli grad već zna da se za određena zaposlenja u zdravstvenim ustanovama uzimao novac kojim su se financirale kampanje. Cijeli grad zna da urbanističko planiranje u gradu vodi mafija koja može graditi gdje i kako ju je volja. O kaosu s parkiranjem ne treba ni pisati.

Pa tim ljudima je jedan od prvih poteza bio povećanje plaće gradonačelniku i vraćanje naknada zamjenicima dok trenutno tvrtke lokalnih HDZ-ovaca i njihove rodbine rade za Grad i gradske tvrtke. O tome koliko se gradonačelnik bori za interese grada i koliko se za te interese spreman suprostaviti strukturama u stranci govori i to da je Metković ostao bez svog komunalnog poduzeća zbog čega će Metkovke i Metkovci plaćati skuplju vodu. Tako je umalo svojim potpisom prije četiri godine predao Čapljini izvorište Doljani.

Most je izgubio Metković, ali Metkovke i Metkovci znaju na koji način. Ono što Most nikad nije izgubio ni neće je obraz! I baš zbog toga, vrijeme Mosta dolazi!”, stoji u Facebook objavi Nikole Gromoje.

Leave a Comment

Your email address will not be published.