NENAD PERIŠ Matej je svoju priču na ovoj zemlji završio - Kanal 5

NENAD PERIŠ Matej je svoju priču na ovoj zemlji završio

“Čekali smo vijest, čekali smo istinu i ta istina se na kraju pokazala takva kakva jest, bolna, nikakva, teška”, rekao je za HRT Nenad Periš, a nakon što mu je srpski MUP javio da je u Dunavu nađeno tijelo muškarca čija odjeća odgovara opisu odjeće u koju je bio odjeven njegov sin Matej koji je nestao u Beogradu 30. prosinca 2021.

Prema najavama, danas bi trebali biti poznati rezultati obdukcije.

“Kao što sam govorio, moram biti spreman na sve to. Možda će nekome biti čudno, ali koliko god bilo bolno i teško, a vjerujte mi da je strašno teško, čovjek mora imati nadu. Mene moja vjera uči da nada uvijek postoji. Iako se rastanak dogodio, nada da ćemo se ponovno sresti nikad neće prestati biti tu”, rekao je Nenad Periš i zahvalio svima koji su pomogli da se istina pronađe.

“Matej je svoju priču na ovoj zemlji završio. Moramo obaviti te formalnosti. Moramo obaviti formalnosti. Matej je tu sa mnom i uvijek će biti. Da, pet mjeseci kasnije. Ono što mi je rekla kći:

“Tata, otiđi po Mateja, dovedi ga kući”. To ću napraviti u ova dva, tri dana. On je s nama i uvijek će biti s nama”, poručio je potreseni Nenad Periš u razgovoru za HRT.

“Mora se još usporediti DNK, ali po odjeći, pronađeni mladić odgovara opisu Mateja. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam zasad ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja obitelj”, rekao je Nenad Periš. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.