MIRO BULJ vs. ANDREJ PLENKOVIĆ Znam da imate velike probleme, demontiraju vas europske institucije, a OLAF provjerava vašu Gabi - Kanal 5

MIRO BULJ vs. ANDREJ PLENKOVIĆ Znam da imate velike probleme, demontiraju vas europske institucije, a OLAF provjerava vašu Gabi

“Poštovani premijeru, znam da imate velike probleme. Demontiraju vas europske institucije, OLAF provjerava vašu Gabi”, započeo je svoje pitanje na Aktualnom satu Hrvatskog sabora premijeru Plenkoviću Mostov zastupnik Miro Bulj. 

“Dolazimo do granice od 12 kuna s cijenom goriva. Pada cijena barela, a u Hrvatskoj raste cijena goriva. Trebali ste smanjiti trošarinu, a vi ste zamrznuli cijene i sad ste omogućili da ono što su trgovci izgubili tijekom zamrzavanja nadoknade sad nakon odmrzavanja.”

Odgovor premijera Plenkovića;

“Hvala, zastupniče Bulj, kad ću ići na Europsko vijeće, uzet ću vas da mi tamo pokažete tko je tko i s kim treba. Ili da vas Božinović povede kao antivaksera. Udružujete se s krajnjom ljevicom, a glumite desnicu. Sami šapućete da ste falili. Sad skupljajte potpise, skupljajte ih još, može i do 2023.”

Plenković je dodao kako postoji mogućnost da vlada ponovno limitira cijene goriva, ako i sljedećeg tjedna bude najava povećanja cijena. 

“Spominjali ste antivaksere, ja ne znam o čemu vi pričate, to nije bila tema. Tema je da smo pali ispod četiri milijuna stanovnika”, rekao je potom Miro Bulj.

Leave a Comment

Your email address will not be published.