Mirna Zidarić: Covid-19 nije oslabio, ja se borim već šesti dan - Kanal 5

Mirna Zidarić: Covid-19 nije oslabio, ja se borim već šesti dan

Poznata sportska novinarna Mirna Zidarić putem društvenih mreža je opisala svoju borbu s koronavirusom kojim se zarazila na Adria Touru u Zadru.

“Covid-19 je tu, razmilio se diljem Hrvatske! Opasno je tvrditi da je oslabio i nema dokaza da 90% mlađih od 60 godina nemaju simptome (da ne tumačim ja, Đikić i Lauc su argumentirano objasnili). Ono o čemu ja mogu govoriti je da su simptomi iznimno neugodni iako ih se u mom slučaju svrstava u kategoriju blagih i ne želim znati kakvi su oni teški. Moja borba traje već šesti dan od kada je test potvrdio da sam +, i čini se da ide na bolje jer više nemam temperaturu.”, objavila je Mirna.

Opisujući svoje simptone Mirna Zidarić je napisala sljedeće; “Osjećam iscrpljujuću slabost, bol u cijelom tijelu i ležala bi cijeli dan, no moje drage doktorice Marina i Erika upozoravaju da moram ventilirati pluća, primjenjivati razne tehnike disanja kako bi ih otvarala i učinila vitalnim u borbi s virusom koji napada bez pravila. Iako sam ranije postove objavljivala uz fotografije iz arhive, mnogi su stekli dojam da je i moja C19 pozitiva asimptomatska, no ovih dana uopće nisam prezentna pa opet posežem za davnim bezbrižnim vizurama, ali silno želim da znate da ova ozbiljna zdravstvena kriza nije i ne smije biti predmet prepucavanja i kalkulacija, odokativnih procjena, već ozbiljan problem kojim će se baviti isključivo stručnjaci, jer ne bude li tako mnogi će, koji nemaju svoju Marinu i Eriku ozbiljno stradati, a tada će biti kasno.”, upozorila je Mirna.

Leave a Comment

Your email address will not be published.